Sponsor Red Giants met waardebon actie Herberg ‘t Plein!

Gepubliceerd op 26 januari 2023 om 03:39

 

We zijn trots en blij met al onze sponsoren, maar Herberg ‘t Plein met eigenaar Jaap de Boer en Red Giants is er één met een bijzonder randje. Dit gaat al terug naar de tijd dat Jaap en Henk de Jong begonnen met café La Banque en vervolgens werd ’t Plein de plek waar spelers en supporters van Red Giants en de tegenstanders elkaar ontmoeten. In die periode was Jaap tevens teammanager van het Heren 1 team wat in die jaren in de Eredivisie speelde. Nog steeds brengen veel oud topbasketballers van die periode een bezoek aan ’t Plein als ze toevallig langs Meppel komen.

Voor komende drie seizoenen hebben we samen met Jaap een hele leuke waardebonnen actie bedacht zodat je vrienden en familie een bezoek aan Herberg ‘t Plein cadeau kan doen en tegelijkertijd steun je Red Giants.

Je kan bij onze thuiswedstrijden of via penningmeester@redgiants.nl waardebonnen kopen ter waarde van €50.

Support de club en verras iemand speciaal met een uniek Red Giants cadeau voor een gezellige lunch of diner bij Herberg ‘t Plein.

De eerste bonnen zijn al verkocht, dus wacht niet te lang voor deze mooie club support actie van Herberg Het Plein.

Reactie plaatsen

Reacties

avaltyler
5 maanden geleden

Greetings, reality explorers! Break the mold on our Telegram channel with uncut, uncensored videos presenting an alternate view. Discover the unfiltered truths shaping our world.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky