CANTORCLIN SCHOONMAAK NIEUWE HOOFDSPONSOR RED GIANTS HEREN 1.

Gepubliceerd op 28 september 2022 om 18:22

Red Giants en Cantorclin Schoonmaak maken bekend dat Cantorclin Schoonmaak, “het beste en leukste schoonmaakbedrijf van Nederland”, met ingang van seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Red Giants Heren 1 is. De overeenkomst is getekend voor drie seizoenen.
Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaak onderhoud. Al 65 jaar zorgen ze voor representatieve schone kantoren, clean rooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij hun klanten.
Cantorclin realiseert dit onder andere door de inzet van haar eigen Cantorclin Academy waar de medewerkers vanaf de eerste werkdag worden ingewerkt, begeleid en opgeleid als schoonmaak professional.

Samen kansen vergroten
Komend seizoen zal de samenwerking verder vorm krijgen waarbij onder andere de trainers van Red Giants de medewerkers van Cantorclin op een actieve wijze laten kennismaken met de basketbalsport.
We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze huidige selectie en ons heren 1 team massaal te ondersteunen bij hun thuiswedstrijden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.