NIEUWS VOOR LEDEN 

 

Onderstaand kunt u alle belangrijke informatie vinden, zoals bv sporthalen waar gespeeld word, kleuren tenue's van de diverse verenigingen  enz. Klik op de link en de betreffende informatie wordt in (eventueel in een nieuw venster) getoond.

Aanmelden, wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap.

Volgens de statuten en het huishoudelijk reglement moet een lid van onze vereniging vóór 1 mei kenbaar maken of hij / zij het lidmaatschap wil opzeggen of wijzigen.
Hij / zij dient dit schriftelijk te doen en kan gebruik maken van het hiervoor beschikbare formulier. Dit formulier dient men op te sturen naar de ledenadministratie, het is te vinden op deze site op de pagina informatie/formulieren.

 

LET OP:           Leden die na 1 mei hun lidmaatschap opzeggen, moeten statutair , nog één jaar doorbetalen (dus tot het eind van het nieuwe seizoen!).

 

Nuttige links

  1. Clubkleuren verenigingen
  2. Gedragscodes voor spelers
  3. Richtlijnen scheidsrechters- en tafeltaken bij Red Giants
  4. Sporthallen met adressen Rayon Oost
  5. Overige verplichtingen en scheidsrechtersbestand vanaf 1 okt. 2010
  6. Statuten en huishoudelijk reglement 

Sportkansen voor kansarme kinderen

 

- Wedstrijdzaken

 

Ook Red Giants vind dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Daarom verwijzen wij graag naar het Jeugd Sport Fonds voor diegenen voor wie de contributie en aanschaf van materiaal een drempel is om te sporten.

Kinderen in de leeftijd tot 18 jaar, waarvan de ouders weinig geld hebben, kunnen via hun contactpersoon bij de gemeente bij het JeugdSportFonds een aanvraag doen voor een financiële bijdage. Denk hierbij aan gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten, een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Het laatste kan per gemeente verschillen. Alle kinderen uit het gezin komen in aanmerking.

Ga naar deze link: JeugdSporfonds.nl voor meer informatie, of vraag de penningmeester ernaar.

Voor verdere contactadressen van het JeugdSportfonds, kiest u boven in de getoonde pagina (waar landelijk staat) de locatie die het beste bij uw woonplaats past, bijvoorbeeld Drenthe als u in de provincie Drenthe woont).   

 


Geluk...

gewoon voor ieder kind

 

Elk kind heeft recht op geluk. Soms is daarvoor extra hulp nodigStichting Grote Broer wil graag een bijdrage leveren aan dit geluk! Iedereen in de regio Meppel kan een aanvraag doen voor extra ondersteuning van een kind met een droom, talent of beperking.

 

www.stichtinggrotebroer.nl